8. desember 2020

Heidal Regnskap AS blir Meire

Fra 1. januar 2021 vil Heidal Regnskap bli Meire. Heidal Regnskap AS blir fusjonert med Otta Regnskapskontor AS og markedsnavnet blir Meire. Det er styret i Heidal Regnskap AS som er initiativtaker til sammenslåingen. Bakgrunnen er ønske om et større faglig miljø og å sikre arbeidsplasser i Heidal.

Meire vil med dette opprettholde fokus på lokal verdiskaping og lokalt eierskap. Vårt fokus på kundetilfredshet, digitalisering og kundestyrt utvikling vil fortsatt være de viktigste driverne for selskapet.

Både Meire og Heidal Regnskap har lang erfaring med regnskap og rådgiving for både landbruks- og bedriftsmarkedet. Heidal Regnskap sin lange tradisjon innen landbruksregnskap vil opprettholdes, og sammen vil vi styrke kompetansen og øke satsingen på digitalisering innen landbruket. Meire tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som nå også vil komme Heidal Regnskap sine kunder innen bedriftsmarkedet til gode, blant annet innen rådgiving, lønn og personal, og systemløsninger.

I Meire jobber vi hver eneste dag med å identifisere muligheter for våre kunder. Da gjelder det å gripe mulighetene når de oppstår, også på egne vegne. Vi er sikre på at fagmiljøet i Meire vil bli ytterligere styrket ved sammenslåingen og at det vil gi merverdi for eksisterende og nye kunder.

De ansatte på kontoret i Heidal vil fortsette å levere «stuttreiste» tjenester for eksisterende og nye kunder.

Kundene i Heidal vil treffe på de samme dyktige personene på samme adresse som før. Lokalene vil få en oppgradering etter sammenslåingen, og det vil legges til rette for at det kan bli «meire» folk på kontoret.

Etter sammenslåingen vil det være 25 ansatte ved Meire på Otta og i Heidal.

Vi gleder oss til fortsettelsen og ser frem til et fortsatt godt samarbeid!