Vår historie

Vår historie

1971

Otta Regnskapskontor stiftes av Otta Ysteri, Sell Sparebank og Reidar Slåen. Formålet med selskapet var å kunne tilby regnskapstjenester til kundene i banken og på ysteriet. Reidar Slåen var kontrollassistent på ysteriet, og ble en naturlig leder av kontoret. Regnskapskontoret vokste raskt både i omsetning og ansatte, og fikk kunder fra hele Nord-Gudbrandsdalen.

1971

1991

Stein Svendsen overtar Otta Regnskapskontor AS.

2003

Som ett av de første kontorene i Sør-Norge blir vi franchisetakere i Økonor-kjeden i 2003. Økonor var et strategisk samarbeid blant en større gruppe regnskapskontorer som sikret at man til enhver tid var i forkant av utviklingen i bransjen.

okonor

2008

Linda Svendsen overtar som daglig leder.

2008

2010

Kåret til Årets Økonor-kontor i 2010.

2011

Økonor har etter hvert vokst til å bli en betydelig aktør i bransjen, og blir oppkjøpt av finske Accountor, Nord-Europas største regnskapskjede. Otta Regnskapskontor AS har også vokst og er blitt en betydelig aktør i vår region.

accountor

2015

Otta Regnskapskontor AS vinner Great Place To Work-undersøkelsen i 2015 på grunnlag av 100 % medarbeidertilfredshet.

2015

2018

I Norge er det mange kjeder som ikke har etablert en egen avdeling for regnskapstjenester. Geir Inge Stadeløkken har sett dette behovet og tar i 2018 kontakt med et ønske om å samarbeide for å levere disse tjenestene til Bademiljø. Vi har begge et ønske om å skape nye, lokale arbeidsplasser og setter i gang arbeidet for å levere de beste tjenestene til VVS-bransjen.

2020

Otta Regnskapskontor går ut av Accountor-kjeden og blir et uavhengig regnskapshus under merkenavnet Meire. Meire betyr å levere noe ekstra, rett og slett litt meire av det som betyr noe for våre kunder. Vi skal være en totalleverandør av regnskaps- og rådgivingstjenester, og vi skal tilby kundene våre de beste, mest moderne og fremtidsrettede løsningene.

meire regnskapskontor

2021

Fra 01.01.2021 blir Heidal Regnskap AS en del av Meire. Lokalene i Heidal gjennomgår en betydelig oppgradering og vi etablerer HubHeidal – mulighet for blant annet fritidsinnbyggere til å leie kontorplasser, og utleie av møterom til blant andre lag og foreninger.

2021

Meire VVS Regnskap AS blir etablert og fra 01.07.2022 blir regnskaps- og rådgivingstjenestene til medlemmer i det som når er blitt VVS Norge AS skilt ut i et eget selskap. VVS Norge AS omfatter nå både Bademiljø- og Comfort-kjedene.