Otta Skifer

Otta Skifer har en historie som går helt tilbake til 1800-tallet, og er nå inne i en prosess som omhandler å fornye bedriften.

Les mer

Viken Sag Hafjell AS

Viken Sag Hafjell AS holder til på Øyer og har drevet virksomhet siden 2005.

Det startet med en gårdssag på familiegården, som har bygninger som kan dateres tilbake til slutten av 1600-tallet.

Les mer

Blomsterloftet Heidal

I 2. etasje på Kiwi-bygget i Heidal, ligger hyggelige Blomsterloftet Heidal, som drives av Else Gunn Luseter Kleiven.

Les mer

Otta Skifer

Otta Skifer Sigurd Johan Grindstuen produserer skifer fra eget brudd og har over 25 års erfaring med produksjon og behandling av skifer. Otta Skifer leier og driver et kvartsitt–skiferbrudd i Vågå kommune, og produksjonen foregår i lokaler på Nord-Sel.

Les mer

Interiørféen

Interiørfeen på Otta ble etablert i sommer av Gunn Berget Lund og Anita Koot. De tilbyr rådgivning og gjennomføring av små og store oppussingsprosjekter tilpasset ønsker og budsjett, både i hjem og hytter.

Les mer

Parken Grill & Cafèbar

Parken Grill & Cafèbar, ligger ved parken midt i Otta sentrum. Stedet drives av Jørn Klashaugen, som tok over driften i 2005. I dag har de 4-5 fullt ansatte samt flere ekstrahjelper. De er medlem av Go2 Grill kjeden, men er selvstendig drivere.

Les mer

Grorud Granitt & Skifer AS

Grorud Granitt & Skifer AS forhandler og produserer alle typer naturstein i små og store kvanta både til det private og det profesjonelle markedet.

Les mer

Rune Holten

Rune Holten i Heidal hadde jobbet som snekker i over 10 år da han i begynnelsen av desember 2020 tok steget og etablerte aksjeselskapet R. Holten Bygg As.

Les mer

Otta Idrettslag

Otta Idrettslag, stiftet 23. januar 1927, er en stor, viktig og verdifull aktør i lokalsamfunnet vårt. Gjennom alle sine aktiviteter finnes det tilbud til alle, både for barn og voksne. Alt fra håndball og fotball til svømming og stolpejakt.

Les mer

Øya Dyreklinikk

Øya Dyreklinikk drives at Kitty Marie Killi Jevne i naturskjønne omgivelser på Øya gård på Vinstra. Kitty har jobbet som veterinær i tjue år og startet Øya Dyreklinikk i 2014 med spesialisering på smådyr og en filosofi om at både dyr og eier skal føle seg trygge og ivaretatt hos dem. De tar imot kunder fra hele Gudbrandsdalen.

Les mer

Svein Bakken

Svein Bakken fra Nedre Heidal har arbeidet som tømrer fra endt yrkesskole i 1991. Fra og med 2005-2006 har han vært selvstendig næringsdrivende innen laft og restaurering på fulltid, med hovedvekt på antikvarisk bygningsarbeid på fredede og vernede bygninger.

Les mer

Rondane Haukeliseter Fjellhotell

Tore Lyftingsmo er vokst opp på Høvringen, som ligger 1000 m.o.h. ved inngangen til Rondane Nasjonalpark. På 90-tallet tok han over familiebedriften og er i dag 3. generasjon som driver Rondane Haukliseter Fjellhotell, som har både koselig og velutstyrte hotellrom, hytter, leiligheter og campingplass for campingvogn og bobiler.

Les mer

Riksmedia AS

Riksmedia AS hjelper bedrifter med å få markedsført sine ledige stillinger mot de riktige kandidatene, noe de har gjort siden 2008. Her jobbes det blant annet med grafisk produksjon av annonsemateriell og digital markedsføring i sosiale medier, samt at firmaet drifter og eier flere jobbportaler.

Les mer

Asbjørn Nordsveen AS

Asbjørn Nordsveen AS er en rørleggerbedrift med 57 års historie med positiv utvikling. Opprinnelig en bedrift i Brumunddal, men i dag har bedriften butikker både i Moelv, Fåvang og Vinstra i tillegg til Brumunddal. De har i dag 68 ansatte og er dermed en av de aller største bedriftene vi har.

Les mer

Comfort Brovold VVS

Comfort Brovold VVS er en familiebedrift med tre generasjoner rørleggere med beliggenhet på Eide på Nordmøre. Bedriften ble etablert i 1955 og de har over 60-års erfaring innen rørleggerfaget.

Les mer

Sjoa Laft & Restaurering

Sjoa Laft & Restaurering ble etablert i år 2003, og produksjonen holder til i to store, moderne laftehaller på Sjoa i Nord-Gudbrandsdalen. De leverer norsk tradisjonslaft samt importlaft av høy kvalitet. De tar på seg alle slags oppdrag innen lafting og restaurering og skreddersyr løsninger tilpasset kundens behov. Deres laftere har meget høy kompetanse og lang erfaring innen håndlaft.

Les mer

André Koot

André Koot, opprinnelig fra Otta, er filmregissør og tekstforfatter. Han er tilknyttet Fantefilm i tillegg til å utgjøre en halvdel av regi- og kreatørduoen Sander Koot.

Les mer

Tannlege Baggethun

Tannlege Baggethun er en moderne tannklinikk beliggende midt i Otta sentrum. De tre ansatte setter pasienten i sentrum og deres viktigste mål er derfor fornøyde pasienter.

Les mer

Skyfri

SKYFRI er en nystartet bedrift på Otta som tilbyr inspirasjon, personlig utvikling, veiledning og undervisning for enkeltpersoner og bedrifter.

Les mer

Explore Sjoa

Vår kunde Explore Sjoa, ble stiftet i 1992 og er i dag driftet av Camilla Jacobsen og Ole Magnus Aamodt. De er lokalisert i hjertet av Gudbrandsdalen midt mellom elva Sjoa og nasjonalparkene Rondane og Jotunheimen.

Les mer

Krambua Otta

Krambua Otta As er en butikk i Otta sentrum, hvor du finner det meste av det du trenger av klær, sko og utstyr til et aktivt friluftsliv og jakt i skog og fjell.

Les mer

Smuksjøseter Fjellstue

Smuksjøseter Fjellstue ligger i helt unike omgivelser, ved grensen Rondane nasjonalpark og ved kanten av vakre Høvringsvatnet.

Les mer

Bademiljø Larmerud Rørservice

Bademiljø Larmerud Rørservice AS på Sofiemyr ved Kolbotn er en rørleggerbedrift med lang fartstid. De startet opp i Kolbotn allerede i 1948 og har pr. i dag 23 fast ansatte + 4 innleide.

Les mer

Rudi og Skogum Bygg AS

Rudi og Skogum Bygg As er en allsidig entreprenør som tar på seg alle typer oppdrag innen nybygg og restaurering, alt fra grunn til tak på både industribygg, hus og hytter, samt betongjobber.

Les mer

Bademiljø Kongsberg

Bademiljø Kongsberg - Mester Rør AS var vår første kunde innen satsingen på VVS-bransjen.

Bedriften ligger på Kongsberg og har i overkant av 20 ansatte. Hovedområdet er Kongsberg med omland og kundene er både bedrifter og privatpersoner. Med en utstilling på 250 m2 bør det være mulig å finne inspirasjon for de aller fleste!

Les mer