Smuksjøseter Fjellstue

Smuksjøseter Fjellstue ligger i helt unike omgivelser, ved grensen Rondane nasjonalpark og ved kanten av vakre Høvringsvatnet.

Med sine ulike og unike overnattingstilbud, har de blitt en blanding av tradisjonell høyfjellsturisme og opplevelsesbasert naturopplevelse.

Deres nisje er en beliggenhet så langt inn i fjellet som mulig, kombinert med så god standard som mulig. Her er både strøm og fiber, så de har alle fasiliteter som trengs om gjestene kommer for jobb eller fritid. De har alt fra leiligheter med massasjebad/sauna, vanlige enkelt- og dobbeltrom med dusj og wc til Artic Domer og mobile Aurora hytter, hvor de også leverer mat ute hos gjestene.

Om vinteren kan du bare komme dit på ski eller ved å bli med beltebilen, som har daglige avganger fra Høvringen. Om sommeren er det bilvei helt frem. I restauranten serverer de hjemmelaget, stuttreist mat.

Smuksjøseter har vært under stadig utvikling siden Paal og Borghild Skaugen startet seter der først på 1950-tallet. Roar og Kari Skaugen har siden 1977 bygd og tilpasset stedet til dagens turisme, og nå er det Pål Erik Skaugen med familie som skal føre driften videre, med fokus på mer opplevelse for gjesten og ikke på volum.

«Vi har hatt Liv Fjeld som regnskapsfører i årevis og hun loser oss trygt gjennom og svarer på alle spørsmål sent og tidlig», uttaler Pål Erik.

Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid og ønsker lykke til videre!🙂