Tannlege Baggethun

Tannlege Baggethun er en moderne tannklinikk beliggende midt i Otta sentrum. De tre ansatte setter pasienten i sentrum og deres viktigste mål er derfor fornøyde pasienter.

Med en ambisjon om å være best på det de gjør, vil teamet hjelpe deg til en best mulig tannhelse.

Svein Ragnar, som er tannlegen ved klinikken, ble ferdig utdannet ved Universitetet i Oslo i 1997. Før han startet på Otta i 2013, jobbet han 12 år og hadde det faglige ansvaret på Colosseumklinikken på Lillestrøm, en av Norges største private tannklinikker. Svein Ragnar har alltid visst at han ville jobbe med mennesker, men drømmen om å bli tannlege oppstå i militæret da han hadde tjeneste på sykehuset der han assisterte tannlegen.

Med seg i teamet har han Linda Bergheim – klinikkassistent og Anne Marthe Baggethun – tanntekniker som sammen hjelper pasienter med å få sunnere tenner og et vakkert smil.

Klinikken har en enorm lidenskap for tannbehandling, de forsøker alltid å være i forkant av utviklingen og tilbyr derfor det meste av behandlinger. De har også stort fokus på at pasienten skal ha en så god opplevelse som mulig. Tannbehandlingen handler derfor ikke bare om tennene, men også om deg.

Vi er glade for at dere har valgt Meire som deres leverandør av regnskapstjenester og ser frem til videre samarbeid!🙂

https://tannlegebaggethun.no/