Sjoa Laft & Restaurering

Sjoa Laft & Restaurering ble etablert i år 2003, og produksjonen holder til i to store, moderne laftehaller på Sjoa i Nord-Gudbrandsdalen. De leverer norsk tradisjonslaft samt importlaft av høy kvalitet. De tar på seg alle slags oppdrag innen lafting og restaurering og skreddersyr løsninger tilpasset kundens behov. Deres laftere har meget høy kompetanse og lang erfaring innen håndlaft.

Sjoa Laft & Restaurering er totalleverandør og kan tilby tegning/bygningsutforming, prosjektering, byggesøknad og alt av arbeid fra graving til komplett ferdigstilling av prosjekter.

I produsjonshallene håndlafter de både hytter, hus, stabbur, annekser, garasjer, stavlaftkonstruksjoner, tilbygg til eksisterende bygg m.m. Produktene kan leveres over hele landet, som nøkkelferdige bygg klare til bruk, byggesett eller råbygg.

Sjoa Laft & Restaurering har tett kundeoppfølging gjennom hele byggeprosessen, og deres målsetting er at kundene skal være så fornøyde med den totale prosessen og kvaliteten på prosjektene at de ønsker å fortelle om dem til både venner og bekjente.

Meire er glade for å være deres leverandør av regnskapstjenester og ser frem til videre samarbeid!

Kontakt oss

Ring , send e-post til eller fyll ut skjemaet.