Otta Idrettslag

Otta Idrettslag, stiftet 23. januar 1927, er en stor, viktig og verdifull aktør i lokalsamfunnet vårt. Gjennom alle sine aktiviteter finnes det tilbud til alle, både for barn og voksne. Alt fra håndball og fotball til svømming og stolpejakt.

Mellom 1945 og 1949 fikk Otta IL overdratt Øya Stadion fra kommunen, og i 50-årene ble klubbhuset bygget i samarbeid med Heimevernet. Idrettsanlegget har gjennomgått forbedringer både utvendig og innvendig siden den gang og spesielt de siste årene har idrettslaget utviklet anlegget mye.

Otta ILs’ anlegg består i dag av Øya Stadion med to kunstgressbaner, utendørs håndballbane, speakerbu, kiosk, ballbinge, løpebane med tartandekke, tennis- og padelbane og Otta Klubbhus med garderobeanlegg, møterom, lager og kontor. I tillegg disponerer idrettslaget idretts- og svømmehall ved siden av anlegget, og snart er flerbrukshall hall nr. 2 ferdigstilt.

Det kreves mye frivillig arbeid av mange for å få det til å gå rundt, og en stor honnør til alle som bidrar! Dette mannskapet krever også en stødig kaptein, og daglig leder Rolv Myrum står for den jobben og styrer skuta med stødig hånd.

Vi er stolte av samarbeidet med dere og ser fram til å være med å bidra til at Otta Idrettslag både kan beholde og utvikle det gode tilbudet de har til alle også i framtida.