Parken Grill & Cafèbar

Parken Grill & Cafèbar, ligger ved parken midt i Otta sentrum. Stedet drives av Jørn Klashaugen, som tok over driften i 2005. I dag har de 4-5 fullt ansatte samt flere ekstrahjelper. De er medlem av Go2 Grill kjeden, men er selvstendig drivere.

De har både kiosk, kafé, egne møte-/selskapslokaler og terrasse for uteservering om sommeren. Gode åpningstider hver dag fra mandag t.o.m. søndag. De er mest kjent for sine hamburger-, kyllingburger- og pizza menyer, men om morgenen serveres nystekte vafler til kaféen og de har også gode baguetter til lunsj, som kan nytes i kaféen eller tas med. Vi kan heller ikke glemme Otta sin tradisjonelle spesialitet «Pysje med alt», som de fleste utflyttede Norddøler må innom å kjøpe når de er på gamle trakter. Møterom kan lånes gratis mot kjøp av servering, og selskapslokalene leies ut til ulike selskaper og arrangement, f.eks. konfirmasjon og begravelser.

Vi er takknemlige for at Parken Grill & Cafebar AS har benyttet seg av våre regnskapstjenester siden starten og ønsker lykke til videre!