Meire VVS Regnskap

Meire har vært Bademiljø sin foretrukne samarbeidspartner siden 2017 og Comfort siden 2018, da begge merkenavnene ble samlet under VVS Norge AS. Samarbeidet ble etablert ut fra et ønske om å organisere regnskapstjenester for VVS Norge AS` sine kjedemedlemmer.

Siden har vi etablert Meire VVS Regnskap AS, et eget byrå eid av Meire og VVS Norge, som skal levere fremtidsrettede, fleksible regnskaps-, lønns- og rådgivningstjenester for VVS Norges` kjedemedlemmer og tilhørende eiendoms- og holdingselskap.

Meire kjenner VVS-bransjen og er opptatt av å tilby medlemsbedriftene tjenester som gjør hverdagen enklere, gir mer oversikt og kontroll på økonomien. Vi skal ha fokus på kundens behov for økt kunnskap, lønnsomhet og kvalitet.

Derfor valgte vi Meire

«Vi er opptatt av å tilby medlemsbedriftene tjenester som gjør hverdagen enda enklere, og i dialogen med dem har mange uttrykt et behov for en kompetent partner på regnskapstjenester. Dette har vi funnet i Meire, en dyktig og endringsorientert partner, som leverer høy kvalitet på regnskapsføring til en konkurransedyktig pris.»

Per Ivar Harila
VVS Norge AS

«Kontroll på økonomien er helt avgjørende for meg som leder. Sammen med Meire har vi utviklet rapporter og styringstall som gir oss dette. Enkle nøkkeltall som alle ansatte i bedriften forstår – slik at hele bedriften kan trekke i samme retning for å skape trygg og lønnsom arbeidsplass.»

Lars Arne Kvarberg
Bademiljø – Asbjørn Nordsveen AS