Meire solskinnshistorier

HURRA!!

Flere av våre ansatte har blitt statsautorisert regnskapsfører.

Christine Walle sier hun trives med de varierte arbeidsoppgavene og liker at det alltid er nye utfordringer i jobben sin.

Sommeren 2023 fikk vi en ny statsautorisert regnskapsfører på huset. Christine Walle har vært ansatt hos oss på Meire VVS siden mai 2021, og har hatt flere arbeidsoppgaver med både regnskap og lønn. Det er varierende oppgaver med både store og litt mindre kunder, og hun sier at hun trives godt med at det alltid er noe nytt som foregår innenfor regnskapsbransjen.

Walle varierer mellom å sitte på kontorene våre på Otta og Vinstra, og er bosatt på Vinstra med familien sin.

Vi er utrolig heldige som har denne dama på laget, og vi GRATULERER med autorisasjonen!

Meire Wenche

I 2021 valgte Wenche Frydenberg Andersen med familie å følge drømmen om å flytte til Gudbrandsdalen, nærmere bestemt Heidal.

På bildet, fra venstre: Rita Holen – leder HR Meire, Anne Sletten- saksbehandler NAV Sel, Linda Svendsen – daglig leder Meire og liggende er våre kjære Wenche Frydenberg Andersen – Lønns- og regnskapsmedarbeider Meire.

Wenche startet tidlig med jakten på en jobb her i distriktet, noe som viste seg å bli noe utfordrende. Det er ikke alltid like enkelt å være innflytter uten bekjentskaper eller tilknytting til stedet man flytter til.

I et samarbeid mellom Wenche sin saksbehandler hos NAV Sel, Anne Sletten og Meire blir vi enige om at Wenche kan få starte å jobbe hos oss den 01.01.2022 i en periode for å se om regnskap er noe hun trives med og vil lære mer om.
Vi ser fort at Wenche er en positiv bidragsyter til miljøet og hun viser stor iver til å lære mer om faget.
For å styrke Wenche sin mulighet til å få en fast jobb hos oss anbefaler vi en yrkesrettet utdanning hos NKI som heter Regnskapsmedarbeider. Her er NAV samarbeidsvillige og bistår Wenche i den prosessen.

Fra 01.01.2023 kunne vi gratulere Wenche med 100% fast stilling hos oss i Meire som lønns- og regnskapsmedarbeider.
Vi er veldig glade for å ha henne med på laget.
Vi vil også takke Anne og NAV Sel for det tette og gode samarbeidet vi har hatt.