Internship sommeren 2024

Ønsker du å vise deg frem for spennende bedrifter i Nord-Gudbrandsdal?

OM PROGRAMMET

Styrk Sel har som oppgave å bidra til spennende arbeidsplasser i Otta og omegn, og har dermed tatt initiativet til Internship Gudbrandsdalen. Vi ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen- både nå og i fremtiden. Vi vil at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet – i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til både fjord, fjell og by.

Som en del av opplegget får du muligheten til å bygge nettverk med andre interns samtidig som du blant annet får delta på festivalen Rondaståk, være med på rafting, delta på felles fjelltur med fantastisk utsikt, samt oppleve Peer Gynt på Gålå. I tillegg vil du få muligheten til å besøke og bli kjent med andre bedrifter i området og få innsikt i hvordan de arbeider.

Dette opplegget er tilpasset slik at du som student skal få benyttet din teoretiske kompetanse i praksis, og vil være en veldig god forberedelse til yrkeslivet. Interns vil gjennom dette programmet få ansvar for oppgaver som er strategisk viktige for bedriftene, og dermed veldig bra å ha på CVen til senere. Vi håper at dere som søker på dette programmet vil bli gode ambassadører for å velge vår region som framtidig bo- og arbeidssted.

OM STEDET

Otta er et hyggelig og naturskjønt sted som kan by på mange opplevelser i umiddelbar nærhet for deg som intern. Vi har blant annet moskus- og elgsafari, rafting, sykling, fiske, fjellturer, et rikt kulturliv med mange severdigheter, arrangementer og museer. Om du er spesielt glad i fine fjellturer kan blant annet ta turen til Snøhetta, eller velge mellom mange forskjellige topper i Jotunheimen, Dovrefjell og Rondane.

OM MEIRE
Meire er et regnskapskontor lokalisert på Otta, Heidal, Vinstra og Lesja i Gudbrandsdalen. Vi er 31 medarbeidere med lang erfaring både innen regnskap og revisjon. Meire er et lokalt uttrykk som betyr å levere noe ekstra, eller «meire» av alt.

Meire tilbyr tjenester innen regnskap, lønn og HR, årsoppgjør og rådgivning. Vi har fokus på utvikling av gode tjenester og levere meire til våre kunder.

OM INTERNSHIPET
Vi ser etter engasjerte og fremoverlente studenter som ønsker et internship hos oss fra midten av juni til midten av august.

Ønsket kompetanse:

Intern 1:
Siste års student i bachelor i økonomi og regnskap eller regnskap og revisjon, eller siste års student på master i økonomi og administrasjon, regnskap og revisjon eller lignende mastergrad.

Intern 2:
Utdanning på bachelor og/eller masternivå innen bærekraft, økonomi, forretningsutvikling eller annet relevant.

Felles:
Kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig
Systematisk og strukturert
Selvgående og initiativrik

Arbeidsoppgaver:

Intern 1:
Bilagsbehandling, avstemming og dokumentasjon.

Intern 2:
Identifisere bærekraftsmuligheter og -risikoer
Utvikle og synliggjære bærekraftstrategi, mål og tiltak
Bidra til kompetanseutvikling, rådgiving og læring i organisasjonen
Omdømmebygging

Felles:
Vi er på jakt etter de beste hodene til Norges supreste regnskapsbyrå. Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av å skape gode kundeopplevelser.

Dette gir Meire deg:

Veletablert og solid selskap
Et fremoverlent og nytenkende miljø
Verdens beste kollegaer og arbeidsmiljø
Dyktige kolleger med høy fagkunnskap, som deler kunnskapen sin med deg
Du blir en del av et felleskap som er opptatt av at alle skal trives på jobben
Konkurransedyktige betingelser
Mulighet for fast ansettelse

Har du spørsmål?
Søknaden og spørsmål om stillingen sendes til Linda Svendsen: .
Spørsmål om Internship-programmet rettes til Vegard Sæterøy: .

Søknadsfrist er 15. februar.

Søknaden sendes til .